MR

De Medezeggenschapsraad (MR) is een beleidsorgaan dat zich bezighoudt met beleidszaken op schoolniveau. De MR is een wettelijk verplicht orgaan en bestaat uit een oudergeleding en een personeelsgeleding. De huidige samenstelling van de MR bestaat uit:

Oudergeleding

  • Ilse Piet
  • Chantal Stokkel

Personeelsgeleding

  • Franciska Oudshoorn
  • Floor Mesman

Even voorstellen

Mijn naam is Chantal Stokkel en ik ben de moeder van Veerle (groep 8) en Aukje (groep 7) Vreeken. Vier dagen in de week ben ik werkzaam voor "de bank" op de afdeling beleggen als Risk Manager. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Maakt niet uit met welk materiaal. Ik knutsel graag. Ik haak knuffels, kan goed overweg met de naaimachine en hou van tekenen en schilderen. De liefde voor boeken en lezen heb ik in ieder geval doorgegeven aan Veerle. Als het weer het toelaat ben ik met de meiden en man graag buiten in de natuur. Wandelen, fietsen of met de boot eropuit. Waarom ik mij heb opgegeven voor de MR? Mijn man en ik hebben bewust voor een kleine school gekozen met bevlogen en betrokken leraren en directeur. Dat het een school is die een kind meer meegeeft dan alleen maar goede cijfers. Ik hoop dat ik OBS Kudelstaart hierbij kan helpen. En helpen met bijvoorbeeld het natuuronderwijs, science onderwijs en het bevorderen van lezen.

Ik ben Floor Mesman, leerkracht van groep 8 en ik ben sinds schooljaar 2020-2021 onderdeel van de MR. Ik ben werkzaam in het onderwijs sinds 2011, het jaar dat ik afstudeerde aan de PABO in Hoofddorp. Ik heb in de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan in verschillende groepen (groep 3 t/m 8). Naast leerkracht ben ik ook ICT coördinator. Als MR lid hoop ik bij te kunnen dragen aan de ontwikkelingen van OBS Kudelstaart. Vasthouden aan wat goed is en veranderen waar nodig. 

Mijn naam is Franciska Oudshoorn. Ik ben sinds schooljaar 2022-2023 lid van de MR. Ik ben de leerkracht van groep 1-2-3.