TSO-VSO-BSO

TSO

Het overblijven bij ons op school is prima geregeld. De uiteindelijke verantwoording is in handen van onze eigen stichting Votuna. De coördinatie van één en ander is in handen van Marret Houtkamp en Mieke Bernsen. Voor vragen kunt u bij hen terecht op nummer 06-52 27 41 75 of 06- 18 37 89 19. Ook zijn zij maandag en dinsdag tussen 8.30 en 9.00 uur aanwezig in het overblijflokaal.

Wanneer uw kind regelmatig overblijft is het voordelig om een abonnement te nemen. Voor het abonnement betaalt u 2 keer per jaar, nl. in augustus en februari. Per keer kost het overblijven dan €2,25. Ook af en toe overblijven behoort tot de mogelijkheden, hiervoor kunt u een strippenkaart aanschaffen. Er zijn strippenkaarten van 5, 10 en 15 strippen. Per keer zijn de kosten dan €2,50. De strippenkaarten worden door de overblijfcoördinatoren bewaard.

VSO-NSO pilot

Binnenkort start er een pilot waarin de OBS Kudelstaart samenwerkt met Solidoe kinderopvang. Kinderen van de OBS hebben in principe voorrang wanneer zij gebruik willen maken van de Voor- en Naschoolse Opvang van Solidoe. Deze opvang is in de school. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken kunt u uw kind aanmelden via Solidoe.

BSO

In Kudelstaart zijn verschillende aanbieders van Naschoolse Opvang. Eén van de aanbieders is Solidoe. Zij zijn, evenals OBS Kudelstaart, gevestigd in gebouw de Rietpluim. Daarnaast bieden Snoopy en Op Stoom diverse vormen van kinderopvang.

Afspraken

Klik hier voor de afspraken die gelden voor het overblijven. Overblijfafspraken.docx