Groep 3a

11 februari 2018

Carnaval

Wat een leuke dag!

21 januari 2018

Letterfeest

De kinderen kennen alle letters en daarom was het feest. We zijn begonnen met een letterspeurtocht door de school. Daarna hebben de kinderen een letterlied gezongen voor de ouders en de directeur...

21 december 2017

Kerstmaaltijd

Wat een gezellige avond. De ouders hadden heerlijke en creatieve dingen gemaakt. Zelfs de kerstman kwam een kijkje nemen.

09 december 2017

Sinterklaas

De boot van Sinterklaas is aangekomen en het Sinterklaasfeest kan beginnen. Sint had dit jaar vele hulpsinterklazen meegenomen.

09 december 2017

Knutselochtend kerst

Sinterklaas is afgerond en de klas wordt in kerstsfeer gebracht. De kinderen hebben met hulp van ouders knutselwerkjes gemaakt.

02 december 2017

Kunst

De kinderen hebben zich laten inspireren door kunstenaar Dali. De resultaten zijn prachtig. Je kunt de schilderijen zo aan de muur hangen.

15 oktober 2017

Meten en wegen

Meten en wegen tijdens de rekenles.

15 oktober 2017

Kinderboekenweek

Een hele week lekker griezelen. De deur was in eens veranderd in een haai en er werd gelezen in het donker. Er was een teken- en schrijfwedstrijd. Wie wint het gouden penseel/griffel? De kinderen...

07 oktober 2017

Lekker kliederen

Samen een verjaardagskalender maken.

07 oktober 2017

Spelletjescircuit

De kinderen hebben al veel geleerd en kunnen beginnen met de reken- en taalspelletjes.

07 oktober 2017

De eerste schoolweek

De eerste schooldag kwamen de kinderen enthousiast en soms een beetje zenuwachtig de klas binnen. De eerste week is voorbij en de kinderen staan te popelen om nog meer nieuwe letters te leren.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Welkom op de groepspagina van groep 3a.Op deze pagina kunt u volgen wat wij allemaal leren en wat we doen. Juf Brigitte is de juf van deze groep.